kvinde min logo

Rebozo til par

I Kvinde-min har vi et stort ønske om at styrke både mor og partner i graviditeten, fødslen og barselsperioden.

Derfor udbyder vi rebozo til par, som er et fantastisk og simpelt redskab til at skabe samhørighed og hjælpe jer til sammen at tage ejerskab for graviditeten og fødslen.

Som par kan I bruge rebozo til:

 • At skabe afspænding, stræk og velvære i kroppen.
 • Mindske og forebygge graviditetsrelaterede gener
 • Skabe nærhed og anledning til nærværende samvær som par
 • Som et redskab til mestre fødearbejdet sammen

Derudover kan rebozo være et effektivt redskab til fx at afspænde ømme skuldre i barselsperioden og give mor rum til at mærke sig selv og sin krop efter fødslen.

Rebozo massage før fødslen/i graviditeten

Rebozo kan optimerer forholdene for livmoderen, bækkenetsmuskulatur, fasicer og ledbånd og dermed barnets placering i bækkenet.

Gevinsten ved rebozo massage, er således ikke kun velvære, men særligt at vi fremmer, forbereder og booster den gravides krop og forud for en fødsel.

Som partner vil du opleve at få et konkret redskab og værktøj som er både effektivt og simpelt i brug.

Rebozo under fødslen

Vores erfaring er, at rebozo kan være et virkelig et godt redskab til at skabe samhørighed mellem jer som par, men også med jordemoderen I møder til fødearbejdet.

Hvis rebozo føles lindrende for den fødende og bruges som led til at understøtte vearbejdet, kan den bidrage til en oplevelse af at I arbejder sammen som et team.

For visse kvinder giver rebozoen ikke den ønskede lindring under fødeabejdet og kommer måske ikke så meget i brug under selve fødslen.

Derfor er det oplagt at lære rebozoen bedre at kende, sammen, i graviditeten. Både pga. dens velværeskabende og pladsoptimerende effekter i graviditeten, men også fordi I gennem arbejde med rebozo vil kunne opleve at få øget jeres evne til at ”tune” jer ind på hinanden. En evne som er rigtig gavnlig for jer at tage med ind i fødearbejdet.

Derudover supplerer vi ofte sessionen med også at vise effektive massageteknikker, som du som partner kan bruge under vearbejdet, så I på den måde vil få flere forskellige ”fødeværktøjer” med hjem.

Hvordan foregår Rebozo intro til par?

Rebozo massage udføres gennem et tørklæde “kaldet” rebozoen. Tørklædet fungerer som terapeutens eller brugerens forlængede arme.

Der kan fx bruges vuggende, rystende bevægelser samt let traktion.

I vil blive budt velkommen i Kvinde-Min af enten Gyn. Obs. Fysioterapeut Cecilie eller jordemoder Anne, som
vil tage udgangspunkt i jeres ønsker og sammensætte behandlingen så I får mulighed for:

 • Selv at få føling med at bruge rebozoen
 • Blive bekendte med og få intro til øvelser, der er relevante for jer
 • Mulighed for at vi kan optage øvelserne, så I kan benytte det til privat brug

Vi glæder os til at styrke jer til sammen at mestre graviditeten, fødslen og barselsperioden.

Ved bookning, kan der bookes enten jordemoderkonsultation hos Anne eller fysioterapi konsultation hos Cecilie.

Skriv gerne at du/I booker rebozo til par i kommentarfeltet.

Kvinde-Min Tilbyder

Læs om alle vores services herunder

Hvad kan vi hjælpe med ?

Hos Kvinde-Min tilbydes gyn.obs fysioterapi, genoptræning og fysioterapeutisk massage. Gyn.obs fysioterapi har særligt fokus fra navlen og ned.
Læs mere om vores behandlinger
gravidditetstræning
Graviditetstræning og fødselsforberedelse i en. Få kyndig vejledning i, hvordan du træner dig stærk i din graviditet uanset om du har smerter, ømhed eller ingen smerter har. Vi tilpasser træningen, så du kan være med hele vejen igennem.
Læs om Graviditetstræning
barselstræning
Træning og genoptræning til dig der har været gravid og har født ved kejsersnit eller vaginalt.
Her sætter vi fokus på at styrke dig indefra og ud.
Læs om Barselstræning
ourdoor
Tag barnevognen med eller kom selv. Vi genoptræner dig stærk i naturens skønne omgivelser. Fokus er at tage hånd om din (barsels) kvindekrop og få kontakt til de dybe kernemuskler; bækkenbunden og de dybe mave-rygmuskler.

Læs om Outdoor Barselstræning
kvindetræning
Genoptræning til kvinder der har behov for at genoptage bevægelse og opnå bevægelsesglæde. Holdet giver mulighed for at tage hensyn til tidligere skader eller gener og fokusere på at få genskabt den kropslige kontakt til sig selv.
Læs om Kvindetræning

Kærlige hilsner

Her er et uddrag af søde beskeder, som jeg har modtaget af tidligere og nuværende klienter i min klinik

Sarah - Mor

stjerner

At have været i Cecilies kyndige hænder her både under og efter min tredje graviditet har været en af de bedste gaver jeg har givet mig selv.

Det har virkelig været træning jeg har set frem til, glædet mig til og prioriteret, og sådan har jeg aldrig haft det med træning før.

Det har været så fedt at mærke at man blev stærkere for hver gang, og at man nu ikke engang ét år efter ens tredje fødsel er stærkere end man var før man fik børn.

Kan kun anbefale at man giver sig selv den gave som gravid og mor et forløb hos Cecilie.

Og jeg håber på og glæder mig til at få lov at træne hos Cecilie igen.

Anette - Mor

stjerner

Når man kommer ind hos Cecilie i hendes dejlige klinik, mærker man med det samme en dejlig ro. Cecilie er altid i et stort smil og veloplagt.. Jeg har nydt godt af både Cecilies kyndige fysviden gennem behandling samt graviditetstræning og fødselsforberedelse.

Jeg har været meget tryg i at kunne mærke at Cecilie har helt styr på både behandling og træning, målrettet til kvinder der er gravide.

Jeg vil anbefale enhver kvinde der er gravid og har smerter eller har brug for at holde sig i gang under graviditeten, at kontakte Cecilie og få hjælp.

Jeg er helt sikker på at mit efterfødselsforløb med genoptræning efter graviditet og fødsel, skal startes hos Cecilie, inden jeg er klar til at komme ud i den virkelig verden og træne selv 🙂

Tak for dig Cecilie

Kontakt mig

Jeg kan kontaktes på mail, telefon eller ved at udfylde formularen på denne side. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
info@kvinde-min.dk
+45 6070 7900
Olaf Ryes gade 7 T
Maps - Oluf Ryes gade 7t

skriv en besked

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  envelopephone-handsetmap-markercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram