kvinde min logo

Min Outdoor Barselstræning

Udendørs efterfødselstræning i Naturen!

Tag barnevognen med eller kom selv.

Kærlig genoptræning ovenpå en endt graviditet/fødsel/kejsersnit i naturen i de skønne omgivelser i enten Kolding eller Vejle.

I Kolding træner vi ved Kolding Have/Klima pavillonen tæt på Legeparken og i Vejle ved  Naturlegepladsen i Sønderskoven.

Træn dig stærk efter graviditet

Vi træner dig stærk i naturens skønne omgivelser. Fokus er at tage hånd om din (barsels) kvindekrop og få kontakt til de dybe kernemuskler; bækkenbunden og de dybe mave-rygsmuskler.

Vi nyder godt af de omgivelser der er og gør træningen funktionel, så du bliver stærk indefra og ud.

Vi træner med egen kropsvægt, elastikker og enkelte redskaber.

Den sidste del af træningen sætter vi fokus på at øge intensiteten og arbejder både med styrke og pulstræning.

Løbetræning efter graviditet

Min Outdoor BarselsTræning er til dig, der ønsker at fokus på at få pulsen lidt mere op og kan være en fin overgang til, hvis man gerne vil opstarte med at løbetræne.

Hvornår må jeg starte med Barselstræning?

Det anbefales at opstarte tidligst 8 uger efter afsluttet graviditet/fødsel/kejsersnit.

Undervisningen foretages af gyn.obs fysioterapeut og der vil være mulighed for individuelle hensyn og rådgivning.

Komplikationer i graviditeten

Oplever du at have haft komplikationer i graviditeten, som fx. bækkensmerter (bækkenløsning), en stor bristning eller meget delte mavemuskler (Rectus Diastse) vil vi anbefale forløbet Min BarselsTræning som en start eller du kan overveje at booke et efterfødselstjek hos Gyn.Obs fysioterapeut Cecilie, så du får den bedste start med fysisk aktivitet og træning i din efterfødselforløb.

Praktisk info:

  • Baby er naturligvis meget velkommen og kan hygge i barnevognen, bæreselen eller på et termotæppe under træningen.
  • Der er mulighed for at komme til overdækket borde og bænke, så der er mulighed for at sidde og amme/give flaske undervejs.
  • Der er toiletfacilitetter.
  • Vi træner i alt slags vejr - så tag tøj på der passer til vejret
  • Medbring gerne eget træningsunderlag (der er mulighed for at låne et hos Kvinde-Min)
  • Gode parkeringsmuligheder

Kom og træn sammen med andre mødre og bliv motiveret til mere bevægelse der hjælper dig til færre smerter, mere styrke og en bedre hverdag som mor.

Udendørs træning med Kvinde Min

Kvinde-Min Tilbyder

Læs om alle vores services herunder

Hvad kan vi hjælpe med ?

Hos Kvinde-Min tilbydes gyn.obs fysioterapi, genoptræning og fysioterapeutisk massage. Gyn.obs fysioterapi har særligt fokus fra navlen og ned.
Læs mere om vores behandlinger
gravidditetstræning
Graviditetstræning og fødselsforberedelse i en. Få kyndig vejledning i, hvordan du træner dig stærk i din graviditet uanset om du har smerter, ømhed eller ingen smerter har. Vi tilpasser træningen, så du kan være med hele vejen igennem.
Læs om Graviditetstræning
barselstræning
Træning og genoptræning til dig der har været gravid og har født ved kejsersnit eller vaginalt.
Her sætter vi fokus på at styrke dig indefra og ud.
Læs om Barselstræning
ourdoor
Tag barnevognen med eller kom selv. Vi genoptræner dig stærk i naturens skønne omgivelser. Fokus er at tage hånd om din (barsels) kvindekrop og få kontakt til de dybe kernemuskler; bækkenbunden og de dybe mave-rygmuskler.

Læs om Outdoor Barselstræning
kvindetræning
Genoptræning til kvinder der har behov for at genoptage bevægelse og opnå bevægelsesglæde. Holdet giver mulighed for at tage hensyn til tidligere skader eller gener og fokusere på at få genskabt den kropslige kontakt til sig selv.
Læs om Kvindetræning

Kærlige hilsner

Her er et uddrag af søde beskeder, som jeg har modtaget af tidligere og nuværende klienter i min klinik

Sarah - Mor

stjerner

At have været i Cecilies kyndige hænder her både under og efter min tredje graviditet har været en af de bedste gaver jeg har givet mig selv.

Det har virkelig været træning jeg har set frem til, glædet mig til og prioriteret, og sådan har jeg aldrig haft det med træning før.

Det har været så fedt at mærke at man blev stærkere for hver gang, og at man nu ikke engang ét år efter ens tredje fødsel er stærkere end man var før man fik børn.

Kan kun anbefale at man giver sig selv den gave som gravid og mor et forløb hos Cecilie.

Og jeg håber på og glæder mig til at få lov at træne hos Cecilie igen.

Anette - Mor

stjerner

Når man kommer ind hos Cecilie i hendes dejlige klinik, mærker man med det samme en dejlig ro. Cecilie er altid i et stort smil og veloplagt.. Jeg har nydt godt af både Cecilies kyndige fysviden gennem behandling samt graviditetstræning og fødselsforberedelse.

Jeg har været meget tryg i at kunne mærke at Cecilie har helt styr på både behandling og træning, målrettet til kvinder der er gravide.

Jeg vil anbefale enhver kvinde der er gravid og har smerter eller har brug for at holde sig i gang under graviditeten, at kontakte Cecilie og få hjælp.

Jeg er helt sikker på at mit efterfødselsforløb med genoptræning efter graviditet og fødsel, skal startes hos Cecilie, inden jeg er klar til at komme ud i den virkelig verden og træne selv 🙂

Tak for dig Cecilie

Kontakt mig

Jeg kan kontaktes på mail, telefon eller ved at udfylde formularen på denne side. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
info@kvinde-min.dk
+45 6070 7900
Olaf Ryes gade 7 T
Maps - Oluf Ryes gade 7t

skriv en besked

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    envelopephone-handsetmap-markercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram