kvinde min logo

Efterfødselstræning i Kolding

Efterfødselstræning til dig, der har været gravid og har født ved kejsersnit eller vaginalt.

Her sætter vi fokus på at styrke dig indefra og ud. Du lærer at kontakte de dybe muskler i din kropsstamme, herunder din kære bækkenbund og de stabiliserende mave- og rygmuskler.

Efterfødselstræning i 3 dele

Min BarselsTræning er bygget op i tre dele, hvor vi først arbejder med blid bevægeligheds- og stabilitetstræning, hvorefter vi gradvist øger belastningen, så du styrker din krop funktionelt gennem hensigtsmæssig styrke- og pulstræning.

Alt i alt gør det dig og din krop stærk til at klare alt det, som hverdagen bringer.

Fokus på genoptræning efter fødsel

Min BarselsTræning har blandt andet fokus på introduktion til genoptræning og hensigtsmæssige bevægelse efter et kejsersnit og den vaginale fødsel, styrkende hverdagsbevægelser, hensigtsmæssige toiletvaner, genoptagelse af løb, kost, arvæv og genoptagelse af intimitet. Hvis der er et behov, er det muligt at teste for rectus diastase.

8 ugers genoptræning

Samlet får du genoptræning i 8 uger á 75 minutters varighed pr. gang. Relevant teori omkring din barselskrop samt adgang til en facebookgruppe med relevant information og hjemmetræningsvideoer.

Hvornår må jeg træne efter en fødsel

Som udgangspunkt kan du opstarte med genoptræning et par uger efter din fødsel. Hvis du har født ved kejsersnit, bør du dog vente 7-8 uger.

Det er der vigtigst er at du har det godt og føler at du har overskud til det. Har der været komplikationer, tager vi selvfølgelig hensyn til det.

Du skal ikke nødvendigvis vente indtil dit 8 ugers tjek hos egen læge. Det er ikke nødvendigt for at kunne starte på Min BarselsTræning.

Hvis du er i tvivl om hvornår du kan starte din efterfødselstræning, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Praktisk information

Baby er naturligvis altid velkommen og der må gerne ammes og gives flaske under træningen. Der er ligeledes en mikroovn til rådighed til at lune mælk eller mad i.

Er baby glad, er mor også glad: )

Der er mulighed for at stille barnevognen udenfor lokalet.

efterfødselstræning i Kolding

Kvinde-Min Tilbyder

Læs om alle vores services herunder

Hvad kan vi hjælpe med ?

Hos Kvinde-Min tilbydes gyn.obs fysioterapi, genoptræning og fysioterapeutisk massage. Gyn.obs fysioterapi har særligt fokus fra navlen og ned.
Læs mere om mine behandlinger
gravidditetstræning
Graviditetstræning og fødselsforberedelse i en. Få kyndig vejledning i, hvordan du træner dig stærk i din graviditet uanset om du har smerter, ømhed eller ingen smerter har. Vi tilpasser træningen, så du kan være med hele vejen igennem.
Læs om Graviditetstræning
barselstræning
Træning og genoptræning til dig der har været gravid og har født ved kejsersnit eller vaginalt.
Her sætter vi fokus på at styrke dig indefra og ud.
Læs om Barselstræning
ourdoor
Tag barnevognen med eller kom selv. Vi genoptræner dig stærk i naturens skønne omgivelser. Fokus er at tage hånd om din (barsels) kvindekrop og få kontakt til de dybe kernemuskler; bækkenbunden og de dybe mave-rygmuskler.

Læs om Outdoor Barselstræning
kvindetræning
Genoptræning til kvinder der har behov for at genoptage bevægelse og opnå bevægelsesglæde. Holdet giver mulighed for at tage hensyn til tidligere skader eller gener og fokusere på at få genskabt den kropslige kontakt til sig selv.
Læs om Kvindetræning

Kærlige hilsner

Her er et uddrag af søde beskeder, som jeg har modtaget af tidligere og nuværende klienter i min klinik

Sarah - Mor

stjerner

At have været i Cecilies kyndige hænder her både under og efter min tredje graviditet har været en af de bedste gaver jeg har givet mig selv.

Det har virkelig været træning jeg har set frem til, glædet mig til og prioriteret, og sådan har jeg aldrig haft det med træning før.

Det har været så fedt at mærke at man blev stærkere for hver gang, og at man nu ikke engang ét år efter ens tredje fødsel er stærkere end man var før man fik børn.

Kan kun anbefale at man giver sig selv den gave som gravid og mor et forløb hos Cecilie.

Og jeg håber på og glæder mig til at få lov at træne hos Cecilie igen.

Anette - Mor

stjerner

Når man kommer ind hos Cecilie i hendes dejlige klinik, mærker man med det samme en dejlig ro. Cecilie er altid i et stort smil og veloplagt.. Jeg har nydt godt af både Cecilies kyndige fysviden gennem behandling samt graviditetstræning og fødselsforberedelse.

Jeg har været meget tryg i at kunne mærke at Cecilie har helt styr på både behandling og træning, målrettet til kvinder der er gravide.

Jeg vil anbefale enhver kvinde der er gravid og har smerter eller har brug for at holde sig i gang under graviditeten, at kontakte Cecilie og få hjælp.

Jeg er helt sikker på at mit efterfødselsforløb med genoptræning efter graviditet og fødsel, skal startes hos Cecilie, inden jeg er klar til at komme ud i den virkelig verden og træne selv 🙂

Tak for dig Cecilie

Kontakt mig

Jeg kan kontaktes på mail, telefon eller ved at udfylde formularen på denne side. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
info@kvinde-min.dk
+45 6070 7900
Olaf Ryes gade 7 T
Maps - Oluf Ryes gade 7t

skriv en besked

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    envelopephone-handsetmap-markercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram