kvinde min logo

Efterfødselstræning i Kolding

Velkommen med til "Min BarselsTræning"

Efterfødselstræning til dig, der har været gravid og har født ved kejsersnit eller vaginalt.

Forløbet er udviklet af Gyn. Obst. Fysioterapeut Cecilie og jordemoder Anne, med det formål at give dig, som mor, redskaberne til at stå styrket i dit mor-liv. Med forløbet får du bl.a:

 • Fokus på at styrke dig indefra og ud og bl.a. skabe kontakt til de dybe muskler i din kropsstamme, herunder de stabiliserende mave- og rygmuskler og bækkenbunden.
 • Styrket hele dig - vi træner bevægelighed, stabilitet, afspænding, puls og styrke.
 • Træning i et fantastisk fælleskab med andre mødre med plads til individuelle hensyn.
 • Fokus på at belastningen øges hensigtsmæssigt og gradvist, og tilpasses så der er plads til alle fitnessniveauer
 • Varieret træning "krydret" med relevant teori relateret til efterfødselskroppen, realistiske hverdagsråd til livet som kvinde/mor helt generelt.

Du vil opleve at forløbet styrker dig og din krop til at klare alt det, som hverdagen som mor bringer. På vores forløb får du også:

 • Mulighed for at få en vurdering i forhold til delte mavemuskler (rectus diastase) såfremt du ønsker.
 • Adgang til en facebookgruppe med omfattende ekstramateriale (herunder hjemmetræningsvideoer).
 • Rabat på behandling fx efterfødselstjek  eller massage mens du er i forløbet.
 • Mulighed for erstatningsgange hvis du bliver forhindret i at deltage på en mødegang
 • Mulighed for online deltagelse

Efterfødselstræning i 3 dele

Min BarselsTræning er bygget op i tre dele, hvor vi først arbejder med omsorgsfuld bevægeligheds- og stabilitetstræning. Vi har fokus på gradvist at øge belastningen, så du styrker din krop funktionelt gennem hensigtsmæssig styrke- og pulstræning. Du vil opleve at træningen er givende og at vi altid tilpasser belastning og udfordringsniveau til dit udgangspunkt.

I Kvinde-Min bliver du inviteret ind et fantastisk fællesskab, skabt af jer skønne kvinder, som kommer hos os. Nogle kommer blot for træningen, men mange oplever forløbet som et stort frirum og en mulighed for at sparre og dele sin erfaringer som mor, hvilket gør et forløb hos os til mere end ”blot” træning. En af vores deltager udtaler:

 "God stemning, som gør at både trætte mødre og nysgerrige babyer føler sig godt tilpas. Med træningen får man rørt hele kroppen og får pulsen op - og så får man masser af gode inputs til hvordan man kan implementere træningen derhjemme. De varmeste anbefalinger herfra!”

Fokus på genoptræning efter fødsel

Min BarselsTræning har blandt andet fokus på introduktion til genoptræning og hensigtsmæssige bevægelse efter et kejsersnit og den vaginale fødsel, styrkende hverdagsbevægelser, hensigtsmæssige toiletvaner, genoptagelse af løb, kost, arvæv og genoptagelse af intimitet.

8 ugers genoptræning

Samlet får du genoptræning i 8 uger á 75 minutters varighed pr. gang. Relevant teori omkring din barselskrop samt adgang til en facebookgruppe med relevant information og hjemmetræningsvideoer.

Hvornår må jeg træne efter en fødsel

Som udgangspunkt kan du opstarte med genoptræning et par uger efter din fødsel. Du skal ikke nødvendigvis vente indtil dit 8 ugers tjek hos egen læge, det er ikke nødvendigt for at kunne starte på Min BarselsTræning. Hvis du har født ved kejsersnit, bør du dog vente 7-8 uger i forhold til opheling.

Det er der vigtigst, er at du har det godt og føler at du har overskud til det. Har der været komplikationer, tager vi selvfølgelig hensyn til det.

Hvis du er i tvivl om hvornår du kan starte din efterfødselstræning, er du altid velkommen til at kontakte os

Praktisk information

Baby er naturligvis altid velkommen og der må gerne ammes og gives flaske under træningen. Der er ligeledes en mikroovn til rådighed til at lune mælk eller mad i og en behagelig sofa du kan give mad i, hvis du har behov for at sidde lidt afskærmet.

Vi har legesager og en slungevugge til rådighed så der er selvfølgelig også plads og hjerterum til din lille. Som vi altid siger når I kommer hos os: I skal bare føle jer hjemme og gøre hvad I har brug for at gøre. Er baby glad, er mor også glad

Der er mulighed for at stille barnevognen lige udenfor lokalet. Der er dog ikke overdække, så medbring gerne regnslag ved regnvejr.

Prisen for et forløb er 1380,-. Der er mulighed for tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Du kan se fremtidige hold og booke her

Vi glæder os til at hjælpe dig til at stå stærkt i dit mor liv

Billede af mor der træner med baby

Kvinde-Min Tilbyder

Læs om alle vores services herunder

Hvad kan vi hjælpe med ?

Hos Kvinde-Min tilbydes gyn.obs fysioterapi, genoptræning og fysioterapeutisk massage. Gyn.obs fysioterapi har særligt fokus fra navlen og ned.
Læs mere om vores behandlinger
gravidditetstræning
Graviditetstræning og fødselsforberedelse i en. Få kyndig vejledning i, hvordan du træner dig stærk i din graviditet uanset om du har smerter, ømhed eller ingen smerter har. Vi tilpasser træningen, så du kan være med hele vejen igennem.
Læs om Graviditetstræning
barselstræning
Træning og genoptræning til dig der har været gravid og har født ved kejsersnit eller vaginalt.
Her sætter vi fokus på at styrke dig indefra og ud.
Læs om Barselstræning
ourdoor
Tag barnevognen med eller kom selv. Vi genoptræner dig stærk i naturens skønne omgivelser. Fokus er at tage hånd om din (barsels) kvindekrop og få kontakt til de dybe kernemuskler; bækkenbunden og de dybe mave-rygmuskler.

Læs om Outdoor Barselstræning
kvindetræning
Genoptræning til kvinder der har behov for at genoptage bevægelse og opnå bevægelsesglæde. Holdet giver mulighed for at tage hensyn til tidligere skader eller gener og fokusere på at få genskabt den kropslige kontakt til sig selv.
Læs om Kvindetræning

Kærlige hilsner

Her er et uddrag af søde beskeder, som jeg har modtaget af tidligere og nuværende klienter i min klinik

Sarah - Mor

stjerner

At have været i Cecilies kyndige hænder her både under og efter min tredje graviditet har været en af de bedste gaver jeg har givet mig selv.

Det har virkelig været træning jeg har set frem til, glædet mig til og prioriteret, og sådan har jeg aldrig haft det med træning før.

Det har været så fedt at mærke at man blev stærkere for hver gang, og at man nu ikke engang ét år efter ens tredje fødsel er stærkere end man var før man fik børn.

Kan kun anbefale at man giver sig selv den gave som gravid og mor et forløb hos Cecilie.

Og jeg håber på og glæder mig til at få lov at træne hos Cecilie igen.

Anette - Mor

stjerner

Når man kommer ind hos Cecilie i hendes dejlige klinik, mærker man med det samme en dejlig ro. Cecilie er altid i et stort smil og veloplagt.. Jeg har nydt godt af både Cecilies kyndige fysviden gennem behandling samt graviditetstræning og fødselsforberedelse.

Jeg har været meget tryg i at kunne mærke at Cecilie har helt styr på både behandling og træning, målrettet til kvinder der er gravide.

Jeg vil anbefale enhver kvinde der er gravid og har smerter eller har brug for at holde sig i gang under graviditeten, at kontakte Cecilie og få hjælp.

Jeg er helt sikker på at mit efterfødselsforløb med genoptræning efter graviditet og fødsel, skal startes hos Cecilie, inden jeg er klar til at komme ud i den virkelig verden og træne selv 🙂

Tak for dig Cecilie

Kontakt mig

Jeg kan kontaktes på mail, telefon eller ved at udfylde formularen på denne side. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
info@kvinde-min.dk
+45 6070 7900
Olaf Ryes gade 7 T
Maps - Oluf Ryes gade 7t

skriv en besked

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  envelopephone-handsetmap-markercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram