kvinde min logo

Mødregruppe-wellness

I Kvinde-Min ønsker at vi at skabe frirum og mulighed for at vi som mødre kan gøre noget for os selv.

Som et ordsprog siger: ”Vi har mere at fylde i andres krop, hvis vores egen ikke er tom”

Som mødre sætter vi tit vores børn i første række, og mødregruppeaktiviteter kan ofte omhandle de små. Det kan være en udfordring af have ”mig-tid”, når man er på barsel.

I giver så meget kærlighed til jeres små – vi ønsker at også at give lidt kærlighed til Jer, kære mødre

Jordemoder Anne tilbyder derfor, at komme ud til jer som mødregruppe og give massage. Her får I mulighed for at I give jer hen til et øjebliks selvforkælelse, velvidende at jeres ”medmødre” kan kigge efter jeres lille undervejs, hvis det er nødvendigt.

Et eksempel på hvordan en massagesession som gruppe kan foregå er:

I er 4 i en gruppe:

- 45min massage: kr. 500,-
- 30min massage: kr. 350,-

Anne kommer gerne med sin briks ud til jer, I sørger for hver at tage et lagen og to håndklæder med og ellers skal I ikke andet end nyde at I får lidt velfortjent kropskærlighed og omsorg.

I kan også komme som en samlet gruppe ned i studiet, hvor der er masser af plads til at hygge med de små i studiet og få en kop kaffe i vores hyggelige lounge område.

Anne kommer også gerne ud og snakker med jer/underviser om emner som I gerne vil udforske eller lære mere om. Det kan fx være at få talt om:

 • Amning, søvn, tolkning af barnets signaler
 • Livet som mor og parforholdet
 • Kontakt til bækkenbund/kerne eller hvad der fylder for jer.

Anne kører gratis i Kolding kommune, taksten udover Kolding Kommune er kr. 50,-

Kontakt Anne på tlf.: +4528451080 eller via kontaktformularen på siden og så kan I aftale nærmere om hvordan en dag i selvforkælelsens tegn kunne tilrettelægges for jer som mødregruppe.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Kvinde-Min Tilbyder

  Læs om alle vores services herunder

  Hvad kan vi hjælpe med ?

  Hos Kvinde-Min tilbydes gyn.obs fysioterapi, genoptræning og fysioterapeutisk massage. Gyn.obs fysioterapi har særligt fokus fra navlen og ned.
  Læs mere om vores behandlinger
  gravidditetstræning
  Graviditetstræning og fødselsforberedelse i en. Få kyndig vejledning i, hvordan du træner dig stærk i din graviditet uanset om du har smerter, ømhed eller ingen smerter har. Vi tilpasser træningen, så du kan være med hele vejen igennem.
  Læs om Graviditetstræning
  barselstræning
  Træning og genoptræning til dig der har været gravid og har født ved kejsersnit eller vaginalt.
  Her sætter vi fokus på at styrke dig indefra og ud.
  Læs om Barselstræning
  ourdoor
  Tag barnevognen med eller kom selv. Vi genoptræner dig stærk i naturens skønne omgivelser. Fokus er at tage hånd om din (barsels) kvindekrop og få kontakt til de dybe kernemuskler; bækkenbunden og de dybe mave-rygmuskler.

  Læs om Outdoor Barselstræning
  kvindetræning
  Genoptræning til kvinder der har behov for at genoptage bevægelse og opnå bevægelsesglæde. Holdet giver mulighed for at tage hensyn til tidligere skader eller gener og fokusere på at få genskabt den kropslige kontakt til sig selv.
  Læs om Kvindetræning

  Kærlige hilsner

  Her er et uddrag af søde beskeder, som jeg har modtaget af tidligere og nuværende klienter i min klinik

  Sarah - Mor

  stjerner

  At have været i Cecilies kyndige hænder her både under og efter min tredje graviditet har været en af de bedste gaver jeg har givet mig selv.

  Det har virkelig været træning jeg har set frem til, glædet mig til og prioriteret, og sådan har jeg aldrig haft det med træning før.

  Det har været så fedt at mærke at man blev stærkere for hver gang, og at man nu ikke engang ét år efter ens tredje fødsel er stærkere end man var før man fik børn.

  Kan kun anbefale at man giver sig selv den gave som gravid og mor et forløb hos Cecilie.

  Og jeg håber på og glæder mig til at få lov at træne hos Cecilie igen.

  Anette - Mor

  stjerner

  Når man kommer ind hos Cecilie i hendes dejlige klinik, mærker man med det samme en dejlig ro. Cecilie er altid i et stort smil og veloplagt.. Jeg har nydt godt af både Cecilies kyndige fysviden gennem behandling samt graviditetstræning og fødselsforberedelse.

  Jeg har været meget tryg i at kunne mærke at Cecilie har helt styr på både behandling og træning, målrettet til kvinder der er gravide.

  Jeg vil anbefale enhver kvinde der er gravid og har smerter eller har brug for at holde sig i gang under graviditeten, at kontakte Cecilie og få hjælp.

  Jeg er helt sikker på at mit efterfødselsforløb med genoptræning efter graviditet og fødsel, skal startes hos Cecilie, inden jeg er klar til at komme ud i den virkelig verden og træne selv 🙂

  Tak for dig Cecilie

  Kontakt mig

  Jeg kan kontaktes på mail, telefon eller ved at udfylde formularen på denne side. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
  info@kvinde-min.dk
  +45 6070 7900
  Olaf Ryes gade 7 T
  Maps - Oluf Ryes gade 7t

  skriv en besked

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   envelopephone-handsetmap-markercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram