kvinde min logo

Jordemoderkonsultation

En graviditet kan være en overvældende ting at gå igennem. En følelsesmæssig og fysisk rutschebanetur, både på godt og ondt.

Det er helt naturligt at man kan have brug for at vende nogle tanker, spørgsmål eller måske konkrete problematikker eller bekymringer.

En konsultation hos mig er et frirum, med plads til det, der fylder for dig eller jer.

Hos mig er ingen spørgsmål for små eller store og ingen problemstilling er forkert eller for lille at tage hånd om.

Konsultationen tilrettelægges altså fuldstændig efter dit/Jeres behov. Hos mig får du kyndig og nærværende vejledning med fokus på hvordan vi får det mest optimale ud af lige præcis dit/Jeres udgangspunkt.

Jordemoder konsultation

Jeg vil lave de traditionelle jordemoderundersøgelser

  • Lytte til den mest livsbekræftende lyd: den lilles hjertelyd (fra graviditetesuge 20)
  • Undersøgelse af barnets størrelse og position (fra graviditetesuge 28)

Der er også mulighed for at få målt blodtryk og kontrolleret urin. Sammen vurderer vi så hvad behovet er for dig, fx i forhold til hvis:

  • Du skal have et planlagt kejsersnit, står overfor igangsættelse eller har et barn i underkropsstilling og har brug for råd/vurdering?
  • Du er angst/bekymret for fødslen eller har et tidligere hårdt ammeforløb bag dig?
  • Du er overvældet af graviditeten, føler dig forkert eller unormal i de tanker og følelser du har?
  • Måske du bare har brug for tid og rum til at få talt om noget som fylder for dig?

Konsultationen kan evt. skal suppleres fx med rebozo, øvelser fra Spinning Babies, massage, akupunktur/-pressur etc.

Min mission er, at du/I går fra en konsultation med mig ”tanket op”, med mere ro i sindet og overskud til at være i graviditeten.

Jordemoderkonsultation varetages af jordemoder Anne. Prisen er kr. 600,- varighed 60min. (Der kan gives tilskud fra Sygeforsirkring Danmark på 50% af prisen. )

Jordemoder konsultation

Kvinde-Min Tilbyder

Læs om alle vores services herunder

Hvad kan vi hjælpe med ?

Hos Kvinde-Min tilbydes gyn.obs fysioterapi, genoptræning og fysioterapeutisk massage. Gyn.obs fysioterapi har særligt fokus fra navlen og ned.
Læs mere om vores behandlinger
gravidditetstræning
Graviditetstræning og fødselsforberedelse i en. Få kyndig vejledning i, hvordan du træner dig stærk i din graviditet uanset om du har smerter, ømhed eller ingen smerter har. Vi tilpasser træningen, så du kan være med hele vejen igennem.
Læs om Graviditetstræning
barselstræning
Træning og genoptræning til dig der har været gravid og har født ved kejsersnit eller vaginalt.
Her sætter vi fokus på at styrke dig indefra og ud.
Læs om Barselstræning
ourdoor
Tag barnevognen med eller kom selv. Vi genoptræner dig stærk i naturens skønne omgivelser. Fokus er at tage hånd om din (barsels) kvindekrop og få kontakt til de dybe kernemuskler; bækkenbunden og de dybe mave-rygmuskler.

Læs om Outdoor Barselstræning
kvindetræning
Genoptræning til kvinder der har behov for at genoptage bevægelse og opnå bevægelsesglæde. Holdet giver mulighed for at tage hensyn til tidligere skader eller gener og fokusere på at få genskabt den kropslige kontakt til sig selv.
Læs om Kvindetræning

Kærlige hilsner

Her er et uddrag af søde beskeder, som jeg har modtaget af tidligere og nuværende klienter i min klinik

Sarah - Mor

stjerner

At have været i Cecilies kyndige hænder her både under og efter min tredje graviditet har været en af de bedste gaver jeg har givet mig selv.

Det har virkelig været træning jeg har set frem til, glædet mig til og prioriteret, og sådan har jeg aldrig haft det med træning før.

Det har været så fedt at mærke at man blev stærkere for hver gang, og at man nu ikke engang ét år efter ens tredje fødsel er stærkere end man var før man fik børn.

Kan kun anbefale at man giver sig selv den gave som gravid og mor et forløb hos Cecilie.

Og jeg håber på og glæder mig til at få lov at træne hos Cecilie igen.

Anette - Mor

stjerner

Når man kommer ind hos Cecilie i hendes dejlige klinik, mærker man med det samme en dejlig ro. Cecilie er altid i et stort smil og veloplagt.. Jeg har nydt godt af både Cecilies kyndige fysviden gennem behandling samt graviditetstræning og fødselsforberedelse.

Jeg har været meget tryg i at kunne mærke at Cecilie har helt styr på både behandling og træning, målrettet til kvinder der er gravide.

Jeg vil anbefale enhver kvinde der er gravid og har smerter eller har brug for at holde sig i gang under graviditeten, at kontakte Cecilie og få hjælp.

Jeg er helt sikker på at mit efterfødselsforløb med genoptræning efter graviditet og fødsel, skal startes hos Cecilie, inden jeg er klar til at komme ud i den virkelig verden og træne selv 🙂

Tak for dig Cecilie

Kontakt mig

Jeg kan kontaktes på mail, telefon eller ved at udfylde formularen på denne side. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
info@kvinde-min.dk
+45 6070 7900
Olaf Ryes gade 7 T
Maps - Oluf Ryes gade 7t

skriv en besked

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    envelopephone-handsetmap-markercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram