kvinde min logo

Anne Jessen

Velkommen til. Lad mig fortælle dig lidt om hvem jeg er og hvad jeg står for. Jeg er uddannet jordemoder i 2014 og har siden arbejdet på Kolding Sygehus.

Jeg har i mine år som jordemoder arbejdet meget bredt indenfor graviditet, fødsel og barsel, hvilket betyder at jeg har en solid faglig og praktisk erfaring, fra flere områder, som jeg kan sætte i spil i mødet med dig/Jer.

Jeg har arbejdet på fødegang, i konsultation, barselsklinik, afdeling for indlagte gravide, på ambulatorium for gravide og har altid haft fødselsforberedelse/undervisning som en af mine store passioner.

I Kvinde-min kan du møde mig til følgende hold og ydelser/behandlinger:

Når du/I møder mig, vil I opleve at jeg bl.a. arbejder ud fra følgende grundværdier:

Plads til og respekt for dit udgangspunkt

Vi har alle hvert vores udgangspunkt og behov og der findes ikke én rigtig måde at gå til det at skulle være forældre.

Jeg tror på, at vi alle skal finde vores egen vej i forældreskabet – ud fra en sund bevidsthed om vores udfordringer, men med tillid til vores egne individuelle styrker og instinkter.

Intet kan tyngde en, som evig dårlig samvittighed, tårnhøje forventninger til sig selv og drænende sammenligninger.

For mig - og Kvinde-Min - er det en grundværdi, at der er plads til lige præcis dig og den du er. Og at vi som mennesker - gravide, mødre, kvinder - kan spejle os i hinanden, inspireres og lære af hinandens forskelligheder i et kærligt fællesskab.  At forældreskabet er fantastisk, forunderligt og livsændrende, men ikke et glansbillede.

Hos mig er der plads til at dele stort og småt - glæder og sorger. I mit arbejde er jeg meget optaget af, hvordan jeg kan hjælpe dig/Jer til at få det bedst mulige ud af det udgangspunkt du/I har.

Du fortjener, at gøre noget godt for dig selv

Det kan ikke overvurderes, hvor stor en gevinsten der er ved at yde selvomsorg og handle aktivt på de udfordringer man har – eller måske handle proaktivt for at undgå problemer opstår eller udvikler sig.

Jeg ved, fra faglig og personlig erfaring, hvordan graviditet, fødsel og barsel indebærer at man, på en og samme tid, mærker sin krop som aldrig før, men samtidig til tider nærmest ikke kan genkende sig selv. At stor usikkerhed om hvad der er ”rigtigt at gøre” og hvad man ”må og ikke må” kan fylde meget.

Det at bruge fx bevægelse, som en måde at holde kontakten og tilliden til sig selv, eller måske finde tilbage sig selv efter en graviditet og fødsel, er i mine øjne en ”kvinde-ret” – derfor er det et privilegium for mig at arbejde i Kvinde-min.

Det kræver det sin kvinde at være mor (og sin mand at være far), og det er kun en gevinst at have fysisk og mentalt overskud til alt det mor-livet indebærer. Alle kvinder, mødre, fædre – ja mennesker – fortjener at blive tanket op på god energi.

God forberedelse er en af de bedste investeringer til ”projekt baby"

Fødselsforberedelse betaler sig. Det er både min personlige erfaring – og videnskabeligt underbygget – at god forberedelse i graviditeten stiller én stærkere forud for fødslen og barselsperioden.

Det er blevet en mission for mig at tilbyde fødselsforberedelse, som virkelig gør en forskel for kommende forældre.

Jeg ELSKER at undervise og for mig er det et privilegium at kunne være med til at klæde dig/Jer på til livets største ”jobtitel” – mor og far.

Sammen står vi stærkere i forældreskabet

”It takes a village to raise a child” som et engelsk ordsprog siger.

Vi har alle gavn af at bruge den ”landsby” vi har omkring os, om det er vores venner, familie, fællesskaber som Kvinde-min eller vores partner.

For mig, har de betydningsfulde – til tider oversete – partnere, altid haft en speciel plads i mit jordemoderhjerte. De går lige så meget igennem graviditeten, fødslen og barslen – men på en anden måde end den gravide.

Og derfor er det en mission for mig at støtte BÅDE mor og partner (far, medmor) - hele det kommende forældrepar til at blive det stærkeste "team" og støtte mor/far til at se hvordan de bedst sætter deres styrker og forskelligheder i spil.

Hvem er jeg?

Jeg bor i skønne landlige omgivelser i Vamdrup med min dejlige mand, Morten og vores to små krudtugler – Astrid, fra 2019 og Jeppe, fra 2021.

Jeg er evigt nysgerrig på livet, mit fag og de mennesker jeg møder på min vej og lever efter devicen – vi har kun ét liv.

Jeg øver mig hver dag på at blive bedre til at være i nuet, tage aktivt stilling til mit liv og trykke på min indre ”pyt”-knap.

Glæden ved bevægelse har altid været en del af mit liv og jeg elsker at ”lege” - udfordre mig selv kropsligt og mentalt.

Mine barsler var, for mig, ikke kun en tid hvor jeg blev klogere på mig selv som mor, men også en mulighed for at reflektere over mit arbejdsliv. Det gav mig modet, til at kaste mig ud i, at arbejde med noget som jeg længe har drømt om.

Jeg har grebet muligheden for at fordybe og dygtiggøre mig indenfor Kvinde-min’s arbejdsområde og udvikle materiale, som jeg tror på at en masse kommende forældre kan få glæde af.

Jeg håber at få fornøjelsen af at møde dig/Jer, på jeres vej til og i livet som ny familie.

Jordemoder Anne Jessen

Kvinde-Min Tilbyder

Læs om alle vores services herunder

Hvad kan vi hjælpe med ?

Hos Kvinde-Min tilbydes gyn.obs fysioterapi, genoptræning og fysioterapeutisk massage. Gyn.obs fysioterapi har særligt fokus fra navlen og ned.
Læs mere om vores behandlinger
gravidditetstræning
Graviditetstræning og fødselsforberedelse i en. Få kyndig vejledning i, hvordan du træner dig stærk i din graviditet uanset om du har smerter, ømhed eller ingen smerter har. Vi tilpasser træningen, så du kan være med hele vejen igennem.
Læs om Graviditetstræning
barselstræning
Træning og genoptræning til dig der har været gravid og har født ved kejsersnit eller vaginalt.
Her sætter vi fokus på at styrke dig indefra og ud.
Læs om Barselstræning
ourdoor
Tag barnevognen med eller kom selv. Vi genoptræner dig stærk i naturens skønne omgivelser. Fokus er at tage hånd om din (barsels) kvindekrop og få kontakt til de dybe kernemuskler; bækkenbunden og de dybe mave-rygmuskler.

Læs om Outdoor Barselstræning
kvindetræning
Genoptræning til kvinder der har behov for at genoptage bevægelse og opnå bevægelsesglæde. Holdet giver mulighed for at tage hensyn til tidligere skader eller gener og fokusere på at få genskabt den kropslige kontakt til sig selv.
Læs om Kvindetræning

Kærlige hilsner

Her er et uddrag af søde beskeder, som jeg har modtaget af tidligere og nuværende klienter i min klinik

Sarah - Mor

stjerner

At have været i Cecilies kyndige hænder her både under og efter min tredje graviditet har været en af de bedste gaver jeg har givet mig selv.

Det har virkelig været træning jeg har set frem til, glædet mig til og prioriteret, og sådan har jeg aldrig haft det med træning før.

Det har været så fedt at mærke at man blev stærkere for hver gang, og at man nu ikke engang ét år efter ens tredje fødsel er stærkere end man var før man fik børn.

Kan kun anbefale at man giver sig selv den gave som gravid og mor et forløb hos Cecilie.

Og jeg håber på og glæder mig til at få lov at træne hos Cecilie igen.

Anette - Mor

stjerner

Når man kommer ind hos Cecilie i hendes dejlige klinik, mærker man med det samme en dejlig ro. Cecilie er altid i et stort smil og veloplagt.. Jeg har nydt godt af både Cecilies kyndige fysviden gennem behandling samt graviditetstræning og fødselsforberedelse.

Jeg har været meget tryg i at kunne mærke at Cecilie har helt styr på både behandling og træning, målrettet til kvinder der er gravide.

Jeg vil anbefale enhver kvinde der er gravid og har smerter eller har brug for at holde sig i gang under graviditeten, at kontakte Cecilie og få hjælp.

Jeg er helt sikker på at mit efterfødselsforløb med genoptræning efter graviditet og fødsel, skal startes hos Cecilie, inden jeg er klar til at komme ud i den virkelig verden og træne selv 🙂

Tak for dig Cecilie

Kontakt mig

Jeg kan kontaktes på mail, telefon eller ved at udfylde formularen på denne side. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
info@kvinde-min.dk
+45 6070 7900
Olaf Ryes gade 7 T
Maps - Oluf Ryes gade 7t

skriv en besked

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    envelopephone-handsetmap-markercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram