kvinde min logo

Hjælp til amning - Ammehjælp og barselsbesøg i Kolding

Flere end man måske tror oplever udfordringer med amning. Faktisk viser statistikker at ca. 50% vil møde udfordringer relateret til amning. For nogle er udfordringerne større end andre, men det er vigtigt at vide at du ikke er alene og at du kan få hjælp.

I Kvinde-Min tilbyder vi hjælp til amning i Kolding og omegn med bagggrund i et brændende ønske om at alle fortjener at få bedst mulige start på livet som familie.

Oplever du problemer som:

 • Sår/rifter og smerter under amning?
 • Træt/sløv baby som ikke vil spise/die?
 • Uroligt barn ved brystet?
 • Tvivl om du har mælk nok eller om din baby får nok mælk?
 • At din baby melder sig hele tiden?

Så står jordemoder Anne klar til at give dig/Jer kyndig og omsorgsfuld vejledning.

Anne kommer gerne hjem til jer, vejledningen kan også foregå i klinikken i Kolding.

Et barselsbesøg vil ofte indebære at vi kommer godt omkring hele dig/Jer. Dvs. du både får kærlig omsorg og vejledning i forhold til krop og sind efter fødslen samt vurdering af amning og barnets trivsel. Anne er certificeret Amme Specialist fra LER (Lactation Education Resources) og har efteruddannelse indenfor stramt tungebånd og kan derfor også inddrage denne viden som en del af vejledningen.

Når amningen er svær, kommer det hurtigt til at fylde uhensigtsmæssigt meget i en tid hvor man ofte har brug for ro. Ro til at lande ovenpå den store proces en fødsel er kropsligt og mentalt og ro til at finde sig selv i det nye liv som familie.

Amning kan føles overvældende, måske uoverskueligt og være kilde til stor frustration og ikke mindst dårlig samvittighed - en følelse af ikke at kunne slå til.

Rigtig mange udfordringer, som kan føles uoverskuelige, kan løses med rette vejledning. Men mange råd og forskellig vejledning kan også forvirre i en situation hvor man føler sig sårbar, derfor vil I opleve at vejledningen fra os tager stort udgangspunkt i Jeres behov og hvad der føles meningsfuldt for Jer.

Hjælp til at få amningen i gang

Ofte kan man tage mange problematikker i opløbet, især hvis det er det muligt at sætte ind i de første dage, hvor både mor og barn ”indkodes” til amning. Derfor kan det være helt oplagt at få et besøg i løbet af de første dage.

Ofte kan bare et enkelt besøg gøre en stor forskel for jer.

Ammevejledningen foregår typisk ved at vi har:

 • En indledende samtale hvor vi kortlægger de problematikker som kan fylde for jer.
 • Herefter observeres og vejledes I gennem en amning
 • Vi lægger en plan for det videre forløb.

I vil få konkret og håndgribelig vejledning altid med udgangspunkt i hvad der føles meningsfuldt for jer.

Målet er at I får mere ro og noget konkret I evt. kan arbejde videre ud fra. Derudover kan vi selvfølgelig tage fat i andre emner som kan fylde fx den lilles trivsel, søvn, fødslen etc.

Pris ammehjælp

Barselsbesøget kan bookes som ammehjælp 60 min til kr. 600,-. Denne konsultation dækker typiske ammeudfordringer som smerter, sparring ift ammestillinger, optimering af sutteteknik.

Har du flere udfordringer på samme tid, fx smerter, urolig baby ved brystet, udfordringer med mælkeproduktionen, som du ønsker hjælp til, og/eller ønsker du en mere dybdegående konsultation hvor vi også kan gennemgå mundmotoriske forhold (stramt tungebånd mv), vil det være hensigtmæssigt at booke udvidet ammehjælp 90 min til 950,-.

Er du i tvivl om hvilken type konsultation der er relevant for dig, kan du med fordel booke det udvidede besøg. Det er ofte en god prioritering at have god tid og rum til at komme omkring de udfordringer, der skal arbejdes med. Viser det sig at besøget kan varetages indenfor en time, justeres prisen herefter.

***Sygeforsikring Danmark giver tilskud til jordemoderydelser, herunder barselsbesøg***

Anne kører gratis ud i Kolding Kommune, herudover takseres kr. 50,-

Har du/I behov for hjælp til amning og/eller ønsker du et barselsbesøg? Book her.

DU/I kan også tage kontakt til Anne på tlf.: +4528451080.

Kvinde-Min Tilbyder

Læs om alle vores services herunder

Hvad kan vi hjælpe med ?

Hos Kvinde-Min tilbydes gyn.obs fysioterapi, genoptræning og fysioterapeutisk massage. Gyn.obs fysioterapi har særligt fokus fra navlen og ned.
Læs mere om vores behandlinger
gravidditetstræning
Graviditetstræning og fødselsforberedelse i en. Få kyndig vejledning i, hvordan du træner dig stærk i din graviditet uanset om du har smerter, ømhed eller ingen smerter har. Vi tilpasser træningen, så du kan være med hele vejen igennem.
Læs om Graviditetstræning
barselstræning
Træning og genoptræning til dig der har været gravid og har født ved kejsersnit eller vaginalt.
Her sætter vi fokus på at styrke dig indefra og ud.
Læs om Barselstræning
ourdoor
Tag barnevognen med eller kom selv. Vi genoptræner dig stærk i naturens skønne omgivelser. Fokus er at tage hånd om din (barsels) kvindekrop og få kontakt til de dybe kernemuskler; bækkenbunden og de dybe mave-rygmuskler.

Læs om Outdoor Barselstræning
kvindetræning
Genoptræning til kvinder der har behov for at genoptage bevægelse og opnå bevægelsesglæde. Holdet giver mulighed for at tage hensyn til tidligere skader eller gener og fokusere på at få genskabt den kropslige kontakt til sig selv.
Læs om Kvindetræning

Kærlige hilsner

Her er et uddrag af søde beskeder, som jeg har modtaget af tidligere og nuværende klienter i min klinik

Sarah - Mor

stjerner

At have været i Cecilies kyndige hænder her både under og efter min tredje graviditet har været en af de bedste gaver jeg har givet mig selv.

Det har virkelig været træning jeg har set frem til, glædet mig til og prioriteret, og sådan har jeg aldrig haft det med træning før.

Det har været så fedt at mærke at man blev stærkere for hver gang, og at man nu ikke engang ét år efter ens tredje fødsel er stærkere end man var før man fik børn.

Kan kun anbefale at man giver sig selv den gave som gravid og mor et forløb hos Cecilie.

Og jeg håber på og glæder mig til at få lov at træne hos Cecilie igen.

Anette - Mor

stjerner

Når man kommer ind hos Cecilie i hendes dejlige klinik, mærker man med det samme en dejlig ro. Cecilie er altid i et stort smil og veloplagt.. Jeg har nydt godt af både Cecilies kyndige fysviden gennem behandling samt graviditetstræning og fødselsforberedelse.

Jeg har været meget tryg i at kunne mærke at Cecilie har helt styr på både behandling og træning, målrettet til kvinder der er gravide.

Jeg vil anbefale enhver kvinde der er gravid og har smerter eller har brug for at holde sig i gang under graviditeten, at kontakte Cecilie og få hjælp.

Jeg er helt sikker på at mit efterfødselsforløb med genoptræning efter graviditet og fødsel, skal startes hos Cecilie, inden jeg er klar til at komme ud i den virkelig verden og træne selv 🙂

Tak for dig Cecilie

Kontakt mig

Jeg kan kontaktes på mail, telefon eller ved at udfylde formularen på denne side. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
info@kvinde-min.dk
+45 6070 7900
Olaf Ryes gade 7 T
Maps - Oluf Ryes gade 7t

skriv en besked

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  envelopephone-handsetmap-markercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram