kvinde min logo

Babytummel i Kvinde-Min

Tummel, leg, sang og sansestimulering for de mindste. Velkommen indenfor i vores rummelige studie, lokaliseret i hjertet af Kolding, til et 6 ugers forløb med fokus er på at stimulere din babys sanser og motoriske udvikling.

Få viden, inspiration og hensigtsmæssig udfordring og oplev begejstringen hos dig selv og din lille, mens I sammen tumler.

BabyTummel er en fantastisk måde at være sammen med din baby

Både det lille og store barn lærer gennem bevægelse. Derfor elsker de små at mærke, bevæge og udforske deres krop. Som forælder oplever du til BabyTummel et fantastisk nærvær og muligheden for at skabe stjernestunder sammen med dit barn.

Barnet oplever tumletiden som leg og hygge og det vil samtidig understøtte og stimulere:

 • Dit barns følesans, muskel- og ledsans samt det vestibulære system.
 • Dit barns krops- og kernestabilitet indefra og ud
 • Dit barns evne til at lære sin krop at kende.

Så dit barn, med sit udgangspunkt, stimuleres til at opbygge sin kropsfornemmelse og grundstyrke samtidig med at hjernens udvikling understøttes.

Alt det som udgør fundamentet for dit barns videre udvikling og læring – og vi gør det hele gennem hyggelig leg/sang og tumletid.

Ud over tumletid vil du få

 • Adgang til en lukket facebookgruppe med relevante videoer og specialudarbejdet materiale relateret til forløbet.
 • Mulighed for at blive en del af et unikt fælleskab og dele erfaringer med andre forældre

Du vil også få relevant viden om bl.a.:

 • Verdens bedste bærestillinger
 • Det optimale trillemønsters betydning
 • Alle de små hverdagstip vi som forældre kan bruge til at hjælpe vores barns udvikling godt på vej
 • Intro til babymassage og klassiske akupressur punktur
 • Viden om barnets grundlæggende motoriske udvikling og hvorfor sansestimuli og tumletid er guld værd for det lille barn

Kort sagt vil du/I få: Inspiration, vejledning og kærlig udfordring

Hvordan foregår BabyTummel?

Forløbet varer 6 uger á 60 min varighed pr gang. Som oftest tumler vi i 45-50 min samlet, og har dermed tid til at de små kan få pauser undervejs ved behov, og der så evt. kan følges op på en øvelse bagefter samt være plads til individuelle snakke.

Har du tvillinger, anbefales det at have én voksen med pr. barn – er det ikke muligt står vi selvfølgelig altid klar med en ekstra hånd.

Alle mødegange er bygget op omkring en kombination af tummel, leg, sang, rolig sansestimulering og ”krydres” med relevant viden og vejledning. Du vil blive tryg i at udføre øvelserne/legene, så du kan tage dem med hjem og fortsætte tumleglæden derhjemme.

Vores forløb samler elementer og inspiration fra hold som Babyrytmik, Babymotorik, og Stimulastik.

Det betyder at et BabyTummel forløb i Kvinde-Min indeholder en bred palette af øvelser og lege, som samlet er med til at stimulerer hele dit barn; sanser, den motoriske udvikling og jeres indbyrdes tilknytning.

Børnenes forskellige aldre og motoriske niveau vil betyde at der tumles forskelligt, alt efter alder og hvordan baby på dagen har lyst til at blive tumlet med.

Vi tager altså altid udgangspunkt i jeres forskellige behov og forudsætninger, så I får mest mulig ud af forløbet. Vi tumler altid på et niveau hvor alle kan være med (både de voksne og små) og der er altid plads til at du/I kan ”stemple” ind og ud i løbet af timen.

Det praktiske - mulighed for erstatningsgange

Det er vigtigt for os, at I kan føle jer hjemme hos os.

Derfor er det selvfølgelig muligt at amme/give mad, skifte ble eller lignende undervejs og I er bagefter altid velkomne til at blive i vores hyggelig loungeområde og få en kop kaffe.

Der er mulighed for at stille barnevogn udenfor lokalet. Misser du en gang, er det muligt at komme med og deltage på et andet hold - på den måde er du sikret ikke at gå glip at tumletid, selvom du skulle være forhindret i at deltage på enkelte mødegange.

På vores hold er vi 6 små og mor/far - dermed er der god plads til at at I oplever tumleglæden i hyggelige og trygge rammer med plads til lige præcis Jer - forløbet koster kr. 880,- Book her.

Hold til store og små

For at din baby får mest mulig ud af forløbet, har vi hold for forskellige aldersgrupper/udviklingsniveau:

2-5 måneder (for baby mellem 2 og 4 mdr ved opstart)

Det er helt oplagt at starte ud med babytummel i de tidlige måneder. Her kan vi skabe grundlaget for og understøtte udviklingen af gode bevægelsesvaner. I dette forløb introduceres mange grundudgaver af tumlelege, som er med på vores 5-10 mrd. hold.

Udover en masse tumletid gennemgår vi på forløbet emner som:

 • Kropsstammens funktion og betydning i de første levemåneder (fundamentet for barnets udvikling)
 • Sansestimuleringens betydning i de første levemåneder
 • Hvordan vi kan understøtte det ”optimale tril”, verdens bedste bærestilling symmetriske bevægelsesmønster, maveliggende etc.
 • Intro til babymassage og akupressur
 • … og meget andet

5-10 måneder (for baby over 4måneder ved opstart, holdet er relevant indtil baby begynder at krybe fremad)

Ud over en masse tumletid gennemgår vi på forløbet emner som:

 • Barnets fundament: kropsstammens/kernens funktion og betydning, især det første leveår
 • Hvordan understøtter vi som forældre barnets udvikling? – opbygning af bevidste bevægelser, barnets sunde frustration, det ”langsomme”/”hurtigt” udviklede barn
 • Hvad er på dette tidspunkt godt at vide om det ”optimale” tril, verdens bedste bærestilling, krybe/kravle stimulering, siddende stilling etc.
 • Er det relevant for holdet, laves intro til babymassage og akupressur
 • … og meget andet

Krybe/kravlehold (for barnet, som er begyndt at krybe fremad)

På dette hold tager vi udgangspunkt i, at barnet nu er mere klar til at udforske verden på egen hånd – selvfølgelig med en tryg base i mor/far.

På de foregående hold er vi mere styrende i tumletiden og øvelserne. Her er det nu er barnet, der på en anden måde er med til at sætte ”dagsorden”.

Timerne er ofte bygget op så vi laver strukturerede tumleøvelser men bl.a. også arbejder på en krybe/kravlebane til ”fri leg” og dermed skaber grundlag for at barnet kan udforske rummet med mor/far og kan gøre sig nye motoriske erfaringer.

Vi sætter rammerne for at:

 • barnets udfordres og stimuleres videre i sin udvikling
 • tumle, lege og stimulere barnets sanser.
 • stimulering af den videre udvikling til stående/gående
 • … og meeeeeget andet

Du kan booke vores forskellige BabyTummel hold her

Babytummel til far

Er du far på barsel? Så er du mere end velkommen til BabyTummel hos os - Kvinde-Min er også skabt for/til dig.

Vi ønsker at invitere alle, der vil tumle, synge og hygge med baby, med indenfor. Så kom, som du er, far eller mor, høj som lav – alle er velkomne. Det vigtigste for os er og at du og din lille får nogle fantastiske stunder sammen, uanset om det er mor eller far, der kommer og tumler med.

Vi vil glæde os til at byde dig og din lille indenfor til BabyTummel, hos os i Kvinde-Min

- Alle henvendelser vedrørende Min BabyTummel kan sendes til Anne på tlf 28451080 eller mail anne@kvinde-min.dk -

Børn der tumler hos kvinde-min

Kvinde-Min Tilbyder

Læs om alle vores services herunder

Hvad kan vi hjælpe med ?

Hos Kvinde-Min tilbydes gyn.obs fysioterapi, genoptræning og fysioterapeutisk massage. Gyn.obs fysioterapi har særligt fokus fra navlen og ned.
Læs mere om vores behandlinger
gravidditetstræning
Graviditetstræning og fødselsforberedelse i en. Få kyndig vejledning i, hvordan du træner dig stærk i din graviditet uanset om du har smerter, ømhed eller ingen smerter har. Vi tilpasser træningen, så du kan være med hele vejen igennem.
Læs om Graviditetstræning
barselstræning
Træning og genoptræning til dig der har været gravid og har født ved kejsersnit eller vaginalt.
Her sætter vi fokus på at styrke dig indefra og ud.
Læs om Barselstræning
ourdoor
Tag barnevognen med eller kom selv. Vi genoptræner dig stærk i naturens skønne omgivelser. Fokus er at tage hånd om din (barsels) kvindekrop og få kontakt til de dybe kernemuskler; bækkenbunden og de dybe mave-rygmuskler.

Læs om Outdoor Barselstræning
kvindetræning
Genoptræning til kvinder der har behov for at genoptage bevægelse og opnå bevægelsesglæde. Holdet giver mulighed for at tage hensyn til tidligere skader eller gener og fokusere på at få genskabt den kropslige kontakt til sig selv.
Læs om Kvindetræning

Kærlige hilsner

Her er et uddrag af søde beskeder, som jeg har modtaget af tidligere og nuværende klienter i min klinik

Sarah - Mor

stjerner

At have været i Cecilies kyndige hænder her både under og efter min tredje graviditet har været en af de bedste gaver jeg har givet mig selv.

Det har virkelig været træning jeg har set frem til, glædet mig til og prioriteret, og sådan har jeg aldrig haft det med træning før.

Det har været så fedt at mærke at man blev stærkere for hver gang, og at man nu ikke engang ét år efter ens tredje fødsel er stærkere end man var før man fik børn.

Kan kun anbefale at man giver sig selv den gave som gravid og mor et forløb hos Cecilie.

Og jeg håber på og glæder mig til at få lov at træne hos Cecilie igen.

Anette - Mor

stjerner

Når man kommer ind hos Cecilie i hendes dejlige klinik, mærker man med det samme en dejlig ro. Cecilie er altid i et stort smil og veloplagt.. Jeg har nydt godt af både Cecilies kyndige fysviden gennem behandling samt graviditetstræning og fødselsforberedelse.

Jeg har været meget tryg i at kunne mærke at Cecilie har helt styr på både behandling og træning, målrettet til kvinder der er gravide.

Jeg vil anbefale enhver kvinde der er gravid og har smerter eller har brug for at holde sig i gang under graviditeten, at kontakte Cecilie og få hjælp.

Jeg er helt sikker på at mit efterfødselsforløb med genoptræning efter graviditet og fødsel, skal startes hos Cecilie, inden jeg er klar til at komme ud i den virkelig verden og træne selv 🙂

Tak for dig Cecilie

Kontakt mig

Jeg kan kontaktes på mail, telefon eller ved at udfylde formularen på denne side. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
info@kvinde-min.dk
+45 6070 7900
Olaf Ryes gade 7 T
Maps - Oluf Ryes gade 7t

skriv en besked

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  envelopephone-handsetmap-markercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram