kvinde min logo

Mor massage

Mor-massage er måske lige præcis den behandling du trænger til, hvis du går rundt med spændte “amme-skuldre” eller at du bare trænger til at få kroppen ned i gear ovenpå mange gøremål med de små kære på armen.

Massage Behandlingen

Mor-massage kan være en fantastisk måde at skabe velvære og fremme din fysiske og mentale sundhed i din barsel - eller når du er opstartet på job efter endt barsel. En massage behandling kan være gavnligt for dig der har hovedpine, trætte, ømme og spændte muskler i din krop.

Løsner op for spændinger

Har du nakke, skulder, eller lænde/bækkensmerter kan en massage løsne op for disse muskulære spændinger i din krop.

Det kan være en fantastisk måde at få ro på både krop og sind. Det at få regelmæssig massage, kan nedsætte spændingstilstanden i hele kroppen og skøn måde at skabe velvære indefra.

Døjer du med smerter i kroppen, der forbliver, kan du også overveje specialiseret fysioterapi for en dybere undersøgelse af din problematik og derigennem få en mere specifik behandling samt øvelsesvejledning eller træning.

Inden massage behandlingen

Inden massage behandlingen aftales hvordan massagen skal udføres ifht hvordan du foretrækker trykket, så behandlingen tilgodeser præcis det du har brug for og i hvilke områder din krop trænger til at få løsnet op.

Du kan vælge en dybdegående behandling eller en mere afspændende med fokus på velværet hvis du blot ønsker at blive forkælet. Der kan også laves en kombination af de to.

Eksempler på de forskellige behandlinger

75 minutters luksus massage:

I denne behandling er der tid til ekstra selv-forkælelse.

Her har du mulighed for at få en helkropsmassage og dermed hele kroppen fra top til tå.

Det er en skøn behandling af hele kroppen. Fx; hovedbunden, ansigtet, halsmuskler og nakke regionen, skuldre og skuldreblade, brystryggen, lænden, bækkenet, baglår, underben samt dine fødder.

Der er også mulighed for at udvælge specifikke områder som trænger til ekstra tid og fokus.

60 minutters massage:

God mulighed for at nå størstedelen af kroppen eller mere dybdegående nogle specifikke områder. Fx; Behandling af hele din bagside; nakke, skuldre og skuldreblade, brystryggen, lænden, bækkenet og ballerne, underben og evt. fødder eller hovedbunden.

45 minutters massage:

Her udvælges et mere specifikt område du ønsker behandling af.

En massage behandling er en virkelig skøn og omsorgsfuld behandling og er noget alle kvinder burde forkæles med!

Det er den behandling man først vidste man manglede når man får sig lagt på den bløde briks - som kan tilgodese den ømme barm, hvis man ammer.

Husk der er mulighed for at ønske sig et gavekort elller forære en massage behandling som et gavekort.

Gravidmassage

Kvinde-Min Tilbyder

Læs om alle vores services herunder

Hvad kan vi hjælpe med ?

Hos Kvinde-Min tilbydes gyn.obs fysioterapi, genoptræning og fysioterapeutisk massage. Gyn.obs fysioterapi har særligt fokus fra navlen og ned.
Læs mere om vores behandlinger
gravidditetstræning
Graviditetstræning og fødselsforberedelse i en. Få kyndig vejledning i, hvordan du træner dig stærk i din graviditet uanset om du har smerter, ømhed eller ingen smerter har. Vi tilpasser træningen, så du kan være med hele vejen igennem.
Læs om Graviditetstræning
barselstræning
Træning og genoptræning til dig der har været gravid og har født ved kejsersnit eller vaginalt.
Her sætter vi fokus på at styrke dig indefra og ud.
Læs om Barselstræning
ourdoor
Tag barnevognen med eller kom selv. Vi genoptræner dig stærk i naturens skønne omgivelser. Fokus er at tage hånd om din (barsels) kvindekrop og få kontakt til de dybe kernemuskler; bækkenbunden og de dybe mave-rygmuskler.

Læs om Outdoor Barselstræning
kvindetræning
Genoptræning til kvinder der har behov for at genoptage bevægelse og opnå bevægelsesglæde. Holdet giver mulighed for at tage hensyn til tidligere skader eller gener og fokusere på at få genskabt den kropslige kontakt til sig selv.
Læs om Kvindetræning

Kærlige hilsner

Her er et uddrag af søde beskeder, som jeg har modtaget af tidligere og nuværende klienter i min klinik

Sarah - Mor

stjerner

At have været i Cecilies kyndige hænder her både under og efter min tredje graviditet har været en af de bedste gaver jeg har givet mig selv.

Det har virkelig været træning jeg har set frem til, glædet mig til og prioriteret, og sådan har jeg aldrig haft det med træning før.

Det har været så fedt at mærke at man blev stærkere for hver gang, og at man nu ikke engang ét år efter ens tredje fødsel er stærkere end man var før man fik børn.

Kan kun anbefale at man giver sig selv den gave som gravid og mor et forløb hos Cecilie.

Og jeg håber på og glæder mig til at få lov at træne hos Cecilie igen.

Anette - Mor

stjerner

Når man kommer ind hos Cecilie i hendes dejlige klinik, mærker man med det samme en dejlig ro. Cecilie er altid i et stort smil og veloplagt.. Jeg har nydt godt af både Cecilies kyndige fysviden gennem behandling samt graviditetstræning og fødselsforberedelse.

Jeg har været meget tryg i at kunne mærke at Cecilie har helt styr på både behandling og træning, målrettet til kvinder der er gravide.

Jeg vil anbefale enhver kvinde der er gravid og har smerter eller har brug for at holde sig i gang under graviditeten, at kontakte Cecilie og få hjælp.

Jeg er helt sikker på at mit efterfødselsforløb med genoptræning efter graviditet og fødsel, skal startes hos Cecilie, inden jeg er klar til at komme ud i den virkelig verden og træne selv 🙂

Tak for dig Cecilie

Kontakt mig

Jeg kan kontaktes på mail, telefon eller ved at udfylde formularen på denne side. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
info@kvinde-min.dk
+45 6070 7900
Olaf Ryes gade 7 T
Maps - Oluf Ryes gade 7t

skriv en besked

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    envelopephone-handsetmap-markercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram