kvinde min logo

Afbudspolitik

Kære dig

Er du blevet forhindret i at komme til din tid, vil vi gerne opfordre dig til at melde afbud hurtigst muligt. Så er der nemlig en anden kvinde der kan få glæde af tiden.

Hvis du melder afbud senere end 24 timer forinden din tid, opkræves halvdelen af behandlingen. Meldes der afbud samme dag som din tid, efter kl. 7.00 opkræves hele behandlingsprisen.

Vi bestræber os på at afsætte din tid til en anden, og hvis det lykkedes, opkræves du ikke for sen aflysning. Men ellers modtager du MobilePay opkrævning samme dag.

Undlades betaling, vil du desværre ikke have mulighed for at benytte vores ydelser en anden gang.

Vi håber inderligt på Jeres forståelse herfor.

Afbud til træning

Har du afbud til din træning bedes du kontakte os direkte. Altså den underviser der har holdet.

Har du afbud pga sygdom eller anden særlig udfordring vil vi gerne opfordre dig til at tage den træningsgang du har misset på et andet tidspunkt. Dog skal den træning du mangler tages indenfor dit nuværende forløb.

Du skal selv aftale med din underviser hvornår du kan deltage på et andet hold.

Kontakt oplysninger

Du kan selv melde afbud via online booking eller ved at skrive direkte til os.

Cecilie tlf: 60 70 79 00 // Info@kvinde-min.dk
Anne tlf; 28 45 10 80 // anne@kvinde-min.dk

Jordemoder Anne Jessen og Gyn obs fysioterapeut Cecilie Madsen

KvindeMin Tilbyder

Læs om alle vores services herunder

Hvad kan vi hjælpe med ?

Hos Kvinde-Min tilbydes gyn.obs fysioterapi, genoptræning og fysioterapeutisk massage. Gyn.obs fysioterapi har særligt fokus fra navlen og ned.
Læs mere om mine behandlinger
gravidditetstræning
Graviditetstræning og fødselsforberedelse i en. Få kyndig vejledning i, hvordan du træner dig stærk i din graviditet uanset om du har smerter, ømhed eller ingen smerter har. Vi tilpasser træningen, så du kan være med hele vejen igennem.
Læs om Graviditetstræning
barselstræning
Træning og genoptræning til dig der har været gravid og har født ved kejsersnit eller vaginalt.
Her sætter vi fokus på at styrke dig indefra og ud.
Læs om Barselstræning
ourdoor
Tag barnevognen med eller kom selv. Vi genoptræner dig stærk i naturens skønne omgivelser. Fokus er at tage hånd om din (barsels) kvindekrop og få kontakt til de dybe kernemuskler; bækkenbunden og de dybe mave-rygmuskler.

Læs om Outdoor Barselstræning
kvindetræning
Genoptræning til kvinder der har behov for at genoptage bevægelse og opnå bevægelsesglæde. Holdet giver mulighed for at tage hensyn til tidligere skader eller gener og fokusere på at få genskabt den kropslige kontakt til sig selv.
Læs om Kvindetræning

Kærlige hilsner

Her er et uddrag af søde beskeder, som jeg har modtaget af tidligere og nuværende klienter i min klinik

Sarah - Mor

stjerner

At have været i Cecilies kyndige hænder her både under og efter min tredje graviditet har været en af de bedste gaver jeg har givet mig selv.

Det har virkelig været træning jeg har set frem til, glædet mig til og prioriteret, og sådan har jeg aldrig haft det med træning før.

Det har været så fedt at mærke at man blev stærkere for hver gang, og at man nu ikke engang ét år efter ens tredje fødsel er stærkere end man var før man fik børn.

Kan kun anbefale at man giver sig selv den gave som gravid og mor et forløb hos Cecilie.

Og jeg håber på og glæder mig til at få lov at træne hos Cecilie igen.

Anette - Mor

stjerner

Når man kommer ind hos Cecilie i hendes dejlige klinik, mærker man med det samme en dejlig ro. Cecilie er altid i et stort smil og veloplagt.. Jeg har nydt godt af både Cecilies kyndige fysviden gennem behandling samt graviditetstræning og fødselsforberedelse.

Jeg har været meget tryg i at kunne mærke at Cecilie har helt styr på både behandling og træning, målrettet til kvinder der er gravide.

Jeg vil anbefale enhver kvinde der er gravid og har smerter eller har brug for at holde sig i gang under graviditeten, at kontakte Cecilie og få hjælp.

Jeg er helt sikker på at mit efterfødselsforløb med genoptræning efter graviditet og fødsel, skal startes hos Cecilie, inden jeg er klar til at komme ud i den virkelig verden og træne selv 🙂

Tak for dig Cecilie

Kontakt mig

Jeg kan kontaktes på mail, telefon eller ved at udfylde formularen på denne side. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
info@kvinde-min.dk
+45 6070 7900
Olaf Ryes gade 7 T
Maps - Oluf Ryes gade 7t

skriv en besked

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    envelopephone-handsetmap-markercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram