kvinde min logo

Cecilie Madsen

Nu skal du have lov til at høre lidt om kvinden bag KVINDE*MIN. Jeg hedder Cecilie Madsen og elsker at hjælpe kvinder, med at hjælpe sig selv.

Passion

Min helt store passion og mission er at hjælpe kvinder igennem de udfordringer og forandringer, der hører kvindelivet til.

I 2010 opdagede jeg selv, under min første graviditet, at der manglede viden omkring træning og bevægelse i relation til en graviditet, og blev mødt med mange fordomme og myter, da jeg selv trænede.

Ligeledes manglede jeg selv et godt efterfødselstilbud, idet jeg opdagede, hvor stor en forandring min krop havde gennemgået. Jeg manglede virkelig god vejledning til at styrke og lære min krop at kende på ny.

Målrettet

Derfor målrettede jeg min fysioterapeutuddannelse specifikt indenfor kvinde-kroppen, og påbegyndte min specialisering som  (Uro.) Gyn.Obs fysioterapeut i 2016.

Sidenhen har jeg dykket dybere i specialet og fået erfaring med målrettet fertilitets-, graviditets- og efterfødselsgenoptræning og behandling, samt træning og behandling til den modne kvinde.

Faglig nysgerrig

Jeg er enorm faglig nysgerrig og elsker at fordybe mig i dette interessante speciale. Derfor vil du også opleve i dit møde med mig, at jeg virkelig brænder for faget og ønsker at hjælpe dig i den rigtige retning.

Jeg er ikke perfekt, men vil altid bestræbe mig på at dygtiggøre mig og være opdateret på den nyeste viden.

Jeg er selv mor

Personligt kender jeg til mor-livet, idet jeg selv er mor til to dejlige piger. Jeg elsker bevægelse og øver mig i at få det implementeret ind i hverdagen.

Jeg glæder mig meget til at møde dig og hjælpe dig på vej i dit kvindeliv.

I Kvinde-min kan du møde mig til følgende hold og ydelser/behandlinger

🧡 "Min GravidtetsTræning"
🧡 "Min BarselsTræning"
🧡 "Min Outdoor BarselsTræning"
🧡 “Personlig Træning/Genoptræning
🧡 “Min KvindeTræning

Samt nærværende individuelle ydelser;

🧡 Graviditets Massage
🧡 Rebozo massage
🧡 Dybdegående eller velvære massage for Mor
🧡 Gyn.Obs Fysioterapi (underliv og bækkenbund)
🧡 Barn i underkropsstilling
🧡 Graviditets betinget bækkengener
🧡 Efterfødselstjek (test af knibefunktion)
🧡 Undersøgelse og vejledning af delte mavemuskler (Rectus Diastase )
🧡 Akupunktur behandling
🧡 Fertilitetsfremmende fysioterapi

Cecilie profil

Kvinde-Min Tilbyder

Læs om alle vores services herunder

Hvad kan vi hjælpe med ?

Hos Kvinde-Min tilbydes gyn.obs fysioterapi, genoptræning og fysioterapeutisk massage. Gyn.obs fysioterapi har særligt fokus fra navlen og ned.
Læs mere om vores behandlinger
gravidditetstræning
Graviditetstræning og fødselsforberedelse i en. Få kyndig vejledning i, hvordan du træner dig stærk i din graviditet uanset om du har smerter, ømhed eller ingen smerter har. Vi tilpasser træningen, så du kan være med hele vejen igennem.
Læs om Graviditetstræning
barselstræning
Træning og genoptræning til dig der har været gravid og har født ved kejsersnit eller vaginalt.
Her sætter vi fokus på at styrke dig indefra og ud.
Læs om Barselstræning
ourdoor
Tag barnevognen med eller kom selv. Vi genoptræner dig stærk i naturens skønne omgivelser. Fokus er at tage hånd om din (barsels) kvindekrop og få kontakt til de dybe kernemuskler; bækkenbunden og de dybe mave-rygmuskler.

Læs om Outdoor Barselstræning
kvindetræning
Genoptræning til kvinder der har behov for at genoptage bevægelse og opnå bevægelsesglæde. Holdet giver mulighed for at tage hensyn til tidligere skader eller gener og fokusere på at få genskabt den kropslige kontakt til sig selv.
Læs om Kvindetræning

Kærlige hilsner

Her er et uddrag af søde beskeder, som jeg har modtaget af tidligere og nuværende klienter i min klinik

Sarah - Mor

stjerner

At have været i Cecilies kyndige hænder her både under og efter min tredje graviditet har været en af de bedste gaver jeg har givet mig selv.

Det har virkelig været træning jeg har set frem til, glædet mig til og prioriteret, og sådan har jeg aldrig haft det med træning før.

Det har været så fedt at mærke at man blev stærkere for hver gang, og at man nu ikke engang ét år efter ens tredje fødsel er stærkere end man var før man fik børn.

Kan kun anbefale at man giver sig selv den gave som gravid og mor et forløb hos Cecilie.

Og jeg håber på og glæder mig til at få lov at træne hos Cecilie igen.

Anette - Mor

stjerner

Når man kommer ind hos Cecilie i hendes dejlige klinik, mærker man med det samme en dejlig ro. Cecilie er altid i et stort smil og veloplagt.. Jeg har nydt godt af både Cecilies kyndige fysviden gennem behandling samt graviditetstræning og fødselsforberedelse.

Jeg har været meget tryg i at kunne mærke at Cecilie har helt styr på både behandling og træning, målrettet til kvinder der er gravide.

Jeg vil anbefale enhver kvinde der er gravid og har smerter eller har brug for at holde sig i gang under graviditeten, at kontakte Cecilie og få hjælp.

Jeg er helt sikker på at mit efterfødselsforløb med genoptræning efter graviditet og fødsel, skal startes hos Cecilie, inden jeg er klar til at komme ud i den virkelig verden og træne selv 🙂

Tak for dig Cecilie

Kontakt mig

Jeg kan kontaktes på mail, telefon eller ved at udfylde formularen på denne side. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
info@kvinde-min.dk
+45 6070 7900
Olaf Ryes gade 7 T
Maps - Oluf Ryes gade 7t

skriv en besked

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    envelopephone-handsetmap-markercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram